All U Need – nattkrämen som är din bästa vän!

nattkräm

Om det är någon produkt du borde införskaffa dig under vinterhalvåret, eller egentligen året runt – så är det nattkrämen All U Need. Med december månads produkt kan du sova gott och vakna med en underbar lyster och friskhet i huden tack vare dess aktiva huvudingredienser A-vitamin och glykolsyra.

Dessutom passar All U Need i princip alla – vilket även gör den till den perfekta presenten! 🎁

Nattkräm med hög produktion av aktiva ingredienser

All U Need innehar den högsta koncentrationen av glykolsyra och A-vitamin (även kallat retinol) som är godkänd i skönhetsbranschen. Det innebär att du varje natt städar bort döda hudceller och mjukar upp din hy med den milda exfolierande effekten utan att torka ut huden. Dessa ingredienser gör att huden får en fuktbindande kraft och kan bibehålla ett högre fuktinnehåll än normalt. På så sätt vaknar du upp med en jämnare, finare hy som strålar av lyster.

Passar alla behov – från akne till anti-aging

All U Need sticker ut på marknaden för att den kan arbeta på i princip alla olika hudtyper oavsett behov. De aktiva huvudingredienserna gör att krämen inte bara arbetar exfolierande, utan även antiinflammatoriskt. Den kan därför motverka bland annat ✅ matt och livlös hy, ✅ fina linjer, ✅ åldrad hud, ✅ ojämn hudstruktur och ✅ akne. Den kan dessutom ✅ dämpa irritationer, ✅ reducera hudpigmentering orsakad av solskador och motverka ✅ orenheter i huden.

Du upplever skillnad direkt på morgonen

Under natten återhämtar sig huden efter dagens påfrestningar och nattkrämens uppgift är bland annat att återfukta, återuppbygga och ge huden näring under denna process. All U Need aktiverar dessutom produktionen av kollagen, höjer halten av hyaluronsyra i samband med exfolieringen och upprätthåller en frisk skyddsbarriär, allt detta medan du ligger och sover. Många får en effekt redan efter första användningen och du kommer att känna skillnad i din hy snabbt med denna nattkräm.

Månadens hudvårdstips

Om All U Need skulle upplevas lite irriterande på huden (om du exempelvis har extra känslig hud) kan du istället använda den varannan natt och alternera med en återfuktande kräm (t.ex. Stay Moist). Tvätta av krämen när du vaknar på morgonen och njut av en frisk och fräsch hy.

*All U Need ska endast användas som nattkräm och den får inte exponeras i solen.

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev