Anti-age produkter – när ska man börja?

Serum - Renew Yourself - anti-age produkter

Har din hud förlorat sin naturliga fyllighet och spänst? Känner du att din hud blivit trött och glåmig under vinterhalvåret? Vill du ge tillbaka lyster och fyllighet till din hud och har inte hittat rätt anti-age produkter? Månadens produkt för april, vårt cellförnyande serum Renew Yourself, blev av Aftonbladets skönhetsredaktörer utsedd till bästa serum 2018. Det här serumet återfuktar, stimulerar cellförnyelsen och återger din hud sin fyllighet och spänst.

När ska man börja med anti-age produkter?

Till att börja med är allas hud olika. En 30-åring kan ha hud som som är tio år äldre och vice versa. Det är många olika faktorer som spelar in framförallt vad man utsatt sin hud för, till exempel:

✅ Hur noga man varit med solskydd
✅ Hur mycket man skyddat din hud mot fria radikaler
✅ Hur väl man skött sin hudvård
✅ Hudens naturliga åldrande och gener

Det är svårt att sätta en exakt ålder när det är dags att börja med anti-age produkter men det enda som kan hända om man börjar för tidigt är att produkterna i värsta fall inte ger någon effekt och i bästa fall att de verkar förebyggande. Det man däremot vet är att när huden passerat 30 år börjar  kollagenproduktionen sakta att minska och huden blir mindre elastisk, tunnare och tappar volym och spänst.

Det viktigaste, utöver anti-age produkter, för att hålla sin hud ung och fräsch är att alltid använda solskydd(!), fukt och antioxidanter i sin hudvårdsrutin.

Stimulerar cellförnyelsen

Renew Yourself är ett serum för hud som förlorat sin naturliga fyllighet och spänst. Serumet stärker hudens egna proteiner, stimulerar cellens metabolism, samt har en fuktgivande och närande egenskap. Serumet slätar ut hudens fina linjer tack vare peptider och ger ett fylligare och spänstigare resultat.

Återfuktar & ger näring

Detta serum är både fuktnärande och ger huden näring tack vare polysacharider som skyddar cellernas försvarssystem och ger dem näring. Renew Yourself är väldigt lätt i konsistensen och sjunker in snabbt i huden vid användning. Känslan när du använder detta serum är att det blir svalkande och skönt på huden samtidigt som du kan känna hur huden återfuktas och får näring.

💡 Månadens tips: Renew Yourself används med fördel på hals/dekolletage för en uppstramande och utjämnande effekt. Kombinera även Renew Yourself med vår exfolierande nattkräm All U Need för att verkligen skämma bort din hud över natten och få ett ännu mer effektivt resultat.

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev