Månadens produkt augusti – Calm the Sun

Efter en varm och solig sommar som denna är det viktigare än någonsin att ta hand om huden, både före och efter solexponering. Solskydd blir mer och mer vanligt i en daglig hudvårdsrutin och i smink. Men eftervård av huden efter solexponering har inte uppmärksammats på samma sätt. Det många inte vet är att huden behöver 48 timmar för att återhämta sig efter exponering av sol och är i stort behov av återfuktning.

Huden behöver fukt

Bästa sättet att ta hand om huden efter en hel dag i solen är att smörja in den med något lugnande och svalkande. Huden blir känslig och traumatiserad och behöver därför en hel del kärlek i form av fukt.

Calm the Sun

Vår after sun Calm the Sun svalkar, återfuktar och lugnar huden. Den innehåller Aloe Vera och vår absoluta favoritingrediens när det kommer till att lugna huden; Boerhavia diffusa. Calm the Sun hjälper huden att reparera sig och dämpar även rodnad som kan uppstå efter solexponering. Den är lätt i konsistensen för en behaglig applicering och doftar sommar med sitt innehåll av vattenmelonsextrakt. Calm the Sun kommer i sprayform för att lätt kunna appliceras utan kladd. Ett bättre och enklare sätt för huden att återhämta sig efter sol blir svårt att hitta.

Calm the Sun funkar också bra som kroppslotion för återfuktning och lugnande av huden även om man inte exponerats för sol.

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev