Deep Wash – exfolierande rengöring för dig som vill ha en lystrande hud

exfolierande rengöring

Nu när sommaren utsätter vår hud för mer solljus (kan orsaka torr hud och flagande hud) blir det ännu viktigare att försiktigt exfoliera vår hud med jämna mellanrum. Exfoliering lägger dessutom en bättre grund för ny och vacker solkysst hud. Vår exfolierande rengöring Deep Wash som är juni månads produkt är därmed perfekt för dig som vill ha en hy med glow i sommar! 🤩

Varför ska man exfoliera huden?

Exfoliering hjälper till att stimulera ny cellbindning, ger en förbättrad fukthalt samt en jämnare hudstruktur och är en stor nyckel till en friskare hud. Genom exfoliering kan du avlägsna döda hudceller och ge ditt ansikte en frisk lyster. Det är väldigt viktigt att med jämna mellanrum peela ditt ansikte ordentligt, men du behöver faktiskt inte ha en peeling för att göra rent ansiktet! Genom att dagligen använda produkter som innehåller en liten mängd syra, kan du peela ditt ansikte dagligen för en fräsch och fin hy full av lyster.

Oftast brukar produkter som har en peelande effekt innehålla salicylsyra, glykolsyra eller mjölksyra där den sistnämnda också är fuktbindande. Exfolierande rengöring kan man också använda på morgonen då man tvättar bort den medan krämer och serum med syra som aktiv ingrediens endast ska användas på kvällen så syran inte utsätts för solexponering.

Gör exfoliering att solbrännan försvinner?

En vanlig oro är att inte vilja exfoliera huden på sommaren för att man är orolig att bli av med solbrännan – men det är döda hudceller som vi exfolierar bort, och döda hudceller gör enbart att huden ser matt och glåmig ut. Så fram med Deep Wash för mer lyster på din solkyssta hud!

Extra exfolierande rengöring med Deep Wash

Månadens produkt Deep Wash är en djuprengörande exfolierande rengöring som innehåller glykolsyra och är en basprodukt för den dagliga hudvården. Det är en lugnande, fuktgivande och närande, antibakteriell rengöringsgele som effektivt tar bort fett, smuts och makeup (ej för ögonmakeup) utan att skada den naturliga hudbarriären. Deep Wash är extra bra för dig som har en fet hud med tilltäppta porer.

💡 MÅNADENS TIPS | Applicera Deep Wash direkt på torr hud som en mask 1-2 gånger i veckan. Låt verka under cirkla tio minuter innan rengöring för att på så sätt få en extra exfolierande effekt och ännu djupare rengöring.

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev