Face Off – hudens bästa vän efter en dag på stranden

Sommaren är här och när den underbara solen lyser på oss behöver vi vara duktiga med att ta hand om vår hy lite extra. Under semestern vill många av oss koppla av på stranden och njuta av solen så mycket vi kan. Om du inte vill utsätta din hud för onödiga påfrestningar under dessa strand-dagar men ändå vill få en fräsch och milt exfolierande känsla – då är Face Off rätt ansiktsmask för dig.

En ansiktsmask du kan dra av

Face Off är en peel off mask som du alltså drar av ansiktet efter användning. Den passar perfekt som ett komplement till den dagliga hudvården när du vill ta hand om din hy lite extra. Den verkar djupt rengörande utan att torka ut huden då den bland annat innehåller fuktbevarande sheasmör. Det är en lätt gel som appliceras över ansiktet. När gelen stelnat drar du av masken och döda hudceller och orenheter följer med direkt.

Hur används Face Off bäst?

Face Off appliceras i ett tunt lager och får verka i cirka 15 minuter innan den dras av. Masken lämnar ditt ansikte med en jämn och len hud samt en återfuktande hinna som du låter vara kvar på huden. Resultatet blir att din hy får ett direkt lyft och lyster. Den är perfekt när du vill unna ansiktet en kraftig rengöring och återfuktning i ett. Därmed är Face Off toppen efter exempelvis en dag på stranden, efter duschen eller innan du ska ut på middag en sommarkväll!

💡 MÅNADENS TIPS | Massera in resterna av masken i ansiktet efter du tagit bort masken för ett ännu mer återfuktande resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev