Face the Sun är Fanny Staafs skönhetsfavorit!

fanny staaf

Vi blir verkligen fantastiskt glada när en av våra produkter får ett sånt här bra omdöme som Face the Sun får av Fanny Staaf:

Denna tipsade jag om när jag var i Thailand som solkräm för ansiktet, men nu vill jag tipsa om den som fuktkräm oavsett om man ska sola eller inte. Magin med denna produkt är att den lyckats göra något med min hy som ingen annan produkt tidigare lyckats med, och det är att få den att se jämt ut. Jag brukar alltid vara lite flammig och känner mig inte alls bekväm utan foundation, varken på sommaren eller vintern, men denna har verkligen gjort min hy mycket mattare och jämnare så att jag faktiskt gick utan foundation hela Thailandsresan samt ett tag efter vilket jag aldrig någonsin trodde skulle hända. Dessutom så återfuktar den grymt bra och jag har inte haft ett enda litet torrt parti i ansiktet sedan jag började använda den trots vinterkylan. Så, jag rekommenderar den varmt!

Läs hela inlägget här

KLICKA HEM FACE THE SUN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev