Månadens produkt maj – Face the Sun SPF 30

Solutions solskydd för ansiktet heter Face the Sun och har SPF 30. Den innehåller många bra ingredienser, just för att den ska kunna skydda din hud på bästa möjligt sätt mot solen – här går vi igenom den kemiska processen som sker i din hud när du applicerat krämen.

Fysiskt filter – solskydd som skyddar mot solen

Face the Sun har två olika solfilter i sig. Det fysikaliska solfiltret fungerar som en spegel på din hud, den reflekterar bort de skadliga strålningarna innan de hinner göra skada på din hud.

Kemiskt filter – omvandlar strålar till värmeenergi

Det kemiska filtret i produkten gör att de få strålar som eventuellt kommer förbi det första fysiska filtret omvandlas till värmeenergi, som sedan oskadliggörs och lämnar huden. I och med detta blir solskyddet väldigt säkert, så länge det används på rätt sätt.

Antioxidanter – skydd mot fria radikaler

Vi har även tryckt i massa med bra antioxidanter i vårt solskydd – just för att skydda dig mot alla fria radikaler som finns i luften, som även solen är väldigt bra på att utsöndra. Detta för att få maximalt med skydd och boosta din hud trots att du njuter av värmen och solen.

Face the Sun för ansiktet är den lite lyxigare solkrämen som skämmer bort huden i ditt ansikte! Men glöm inte vår spray för kroppen också.

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev