Månadens produkt mars – For Your Eyes

Att huden runt ögonen är ett känsligt område känner de flesta till. Trots detta är det många som väljer att använda en ansiktskräm över hela ansiktet, även runt ögonen. Det de flesta inte vet dock, är att det till och med kan ge en motsatt effekt mot det vi är ute efter.

Känslig hud

Huden runt ögonen är väldigt tunn och känslig. Molekylerna i en ansiktskräm är oftast stora och kan göra så att huden svullnar under ögonen då det blir för ”tungt”. Därför är det viktigt att använda en produkt som är anpassad för just huden runt ögonen. På grund av att huden är så pass tunn uppstår även rynkor och fina linjer mycket lättare.

Investera i en bra produkt för det känsliga och tunna området runt ögonen och ni kan enkelt reducera uppkomsten av rynkor och fina linjer. Väljer man att inte använda någon produkt alls runt ögonen så får man räkna med att uppkomsten av dessa ökar.

For Your Eyes

For Your Eyes rekommenderas morgon och kväll och är specifikt anpassad för just området runt ögonen. Det är ett ögonserum som både återfuktar och motverkar svullnad. Serum är lätta i konsistensen och fyllda med aktiva ingredienser. Ett serum har också mindre molekyler för att kunna tränga djupare ner i huden, vilket passar perfekt för den tunna och känsliga huden under ögonen.

For Your Eyes innehåller hyaluron och glukosamin som försiktigt exfolierar området kring ögonen. Glukosaminet ”knuffar” även varsamt bort döda celler och tillåter hyaluronet att tränga djupare ner i huden.

TIPS! Applicera For Your Eyes med ringfingret då det är vårt svagaste finger, då får du ett lagom tryck på den känsliga huden. Undvik att komma för nära ögat och ögonvrån. Applicera inte på ögonlocket, det skapar mer irritation än nytta.

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev