Helena Rönnblad använder Solution i sin hudvårdsrutin.

Helena Rönnblad

Skönhetsbloggaren Helena Rönnblad på Imakeyousmile.se har skrivit ett utförligt inlägg om hennes hudvårdsrutin, väldigt intressant läsning och också väldigt kul att några produkter från Solution by Victus finns med! Bland annat använder hon Deep Wash, Still Young och Face On i sin rutin och skriver bland annat:

Just nu använder jag rengöringen Solution by Victus Deep Wash…Jag tycker mycket om den! Man får verkligen den där rena känslan och allt natt-flott som kommit när man sovit försvinner direkt. Huden känns inte sådär torr och stram efteråt heller.

Just nu använder jag en fuktkräm som också är från Solution By Victus, den heter Still Young eftersom den ska motverka uppkomst av tidiga ålderstecken. Den innehåller antioxidanter som neutraliserar fria radikaler som i sin tur motverkar nedbrytningen av kollagen. Jag gillar denna för att det uppfyller alla kriterier som jag önskar av en fuktkräm för oljig hy (även om den inte specifikt är anpassad för just det) och har SPF 20!

Som avslut så använder jag antingen en ansiktsmask som man kan ha över natten, just nu är detta Solution by Victus Face On som är så otroligt trevlig!…Den från Solution by Victus är väldigt dryg och glider på lätt på huden så man behöver inte alls mycket och den är inte alls kladdig eller så utan som en extra mjuk och krämig fuktkräm bara. Min hud älskar den!

Läs hela inlägget här

LÄS MER OM DE OMTALADE PRODUKTERNA

Nu som
kabin!
749 kr

Djuprengöring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev