Josefin Lavold tipsar om tre Solutionprodukter

Josefin Lavold

Vi på Solution by Victus kände oss extra bjussiga i vårvärmen och bestämde oss för att bjuda vår ambassadör Josefin Lavold på ett litet mingelevent där hon och hennes närmsta vänner fick testa lite produkter och behandling med Synergi+. Josefin tipsar även om några av sina favoriter – Wash it Off, For your Eyes och Still Young:

Deras Wash it off rengöringsgelé är så bra den får verkligen bort allt smink och är dessutom antibakteriell OCH har vunnit Oscar för bästa rengöring av Aftonbladets skönhetsredaktörer.

Deras ögonserum har jag använt varje kväll innan hudkräm och den ska hjälpa mot svullnader och påsar under ögonen samt återfukta och minimera fina linjer. Nu har jag inte märkt sånna skillnader men den känns väldigt skön och jag tycker inte jag haft särskilt stora påsar sen jag började använda den.

Sen måste jag bara tipsa om krämen Still Young för den är sååå najs. Jag som ändå fyller 25 i år märker att jag börjar få små rynkor och denna krämen är anpassad just efter ung hud men som ska hjälpa förhindra tidiga ålderstecken och den innehåller C-vitamin och massa antioxidanter och annat härligt 🙂 den har dessutom SPF20 så jag brukar använda den som dagkräm alternativt på kvällen tillsammans med lite stay moist-kräm. Tips tips tips!!

Läs hela inlägget här

KLICKA HEM PRODUKTERNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev