Josefin Lavold tipsar om våra fuktgivande produkter

josefinlavold

Vår ambassadör för Solution by Victus Josefin Lavold tipsar om våra 3 mest fuktgivande produkter: Stay Moist, Keep the Moist och Face On:

Jag måste verkligen slå ett slag för Solution by Victus produkter. Jag är så jäkla glad att Rebecca på Pretto PR introducerade mig för det här märket för jag är verkligen frälst. Även om jag aldrig haft jättedålig hy så tror jag aldrig att jag haft så bra hy som nu. Jag har alltid själv upplevt min hy som väldigt torr och så fort jag har badat, duschat eller blött ansiktet så har jag känt att det stramar och vill snabbt bara smörja in mig. Nu på senare tid har jag inte alls haft samma känsla och min hud känns inte alls så torr som jag trott att den är. Jag har varit på 2 olika hudanalyser de senaste 3 månaderna och båda gångerna har de sagt ”nää din hud visar inte alls på att du är särskilt torr”. Jag frågade då vad det kan bero på och då sa de att det kan handla om att man använder rätt produkter för sin hud. Jag använder ju Stay Moist (ansiktskräm) varje kväll innan jag går och lägger mig och tror att den är en stor anledning till att min hud inte är lika torr längre. Den är framtagen för att återskapa ett naturligt pH-värde och för att motverka irritationer. De aktiva ingredienserna återskapar och liknar hudens egna hudbarriär och är 100% växtbaserade.

produkter

Läs hela inlägget här

KLICKA HEM EN FUKTBOMB

Åter i
lager!
269 kr749 kr

Närande fuktkräm

219 kr549 kr

Återfuktande serum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev