Keep it Calm – din huds bästa vän i höst

Keep it Calm

Efter sommaren är det dags att komma tillbaka in i rutiner, vi sätter upp nya mål, vi vill förnya oss och vi sätter dessutom ofta höga krav på oss själva i samband med att hösten är på ingång. Det här kan resultera i mycket stress vilket även påverkar vår hud. Förutom att huden ofta blir torrare när vi stressar kan det också medföra att huden börjar blossa, blir extra känslig eller känns svullen. En stressad hud kan också få plötsliga akne-anfall, se livlös ut eller få fördjupade linjer. Med andra ord är stress inte bra för din hud.

Keep it Calm är ett serum från vår hudvårdsserie som rekommenderas för alla, men som passar perfekt för den känsliga huden och verkar bäst på den känsliga, röda, inflammerade, reaktiva eller solröda huden. I september kostar Keep it Calm 385 kr istället för 549 kr och i resestorlek 155 kr istället för 219 kr.

Så appliceras Keep it Calm

Ett serum är lättare i konsistensen för att verka djupare än en kräm och ska ingå i din dagliga hudvårdsrutin. Det appliceras jämnt över hela ansiktet efter rengöring, men innan din dag- och nattkräm, både morgon och kväll.

Aktiva ingredienser

När det kommer till hudvård så handlar det självklart om att man ska tycka om en produkt, men det är ännu viktigare att förstå dess innehåll.

I just Keep it Calm är den mest aktiva ingrediensen Boerhavia Diffusa. Detta är en ingrediens som skyddar mot yttre påfrestningar som kan skada vår hud. Ingrediensen kommer från Indien och reglerar inflammationer samt svullnader skapade av känslighet.

En annan ingrediens som ska lyftas fram är lyserin som är en aminosyra och dess huvudsakliga uppgift är att stärka hudens lipidiska barriär och skydda mot skadliga bakterier.

Keep it calm innehåller även bisabolol som dämpar svullnad och orkidévatten som ger rikligt med fukt.

När ser man resultat?

Beroende på vilket tillstånd just din hud har, påverkas också hur snabbt du får resultat och ser skillnad. Ha tålamod! Vi vet att med rätt innehåll så få din hud det den behöver.

💡 MÅNADENS TIPS! Keep it Calm är perfekt för att lugna huden efter rakning. Applicera serumet över ytan du rakat för att lugna huden och slippa fula röda utslag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev