Keep it Young med antioxidanter – Återfuktar och skyddar den mogna huden!

antioxidanter keep it young

Under vintern är det oerhört viktigt att återfukta huden och det är viktigt att återfukta den med rätt produkt för rätt hudtyp. Ifall du har mogen, torr hud så är en kräm med lång verksamhet nyckeln till återfuktad hud – därför vill vi presentera Keep it Young. Med januari månads produkt har du en aktiv 24-timmarskräm som verkar hela dagen för att din hud ska kännas återfuktad och elastisk. Antioxidanter skyddar även din hud mot fria radikaler som är en av hudens värsta fiender.

Verkar i 24 timmar

Keep it Young är en kräm som verkar under dygnets alla timmar. Efter en hel dag/natt med denna på huden kommer du att känna dig mjuk, smidig och boostad med nyttigheter i din hud. Keep it Young innehåller bland annat peptidkomplex som påskyndar hudens förnyelseprocess samt stärker kollagenfibrerna. Marint kollagen återställer hudens fuktnivå och förbättrar hudens elasticitet. Tack vare vitamin E så är krämen mycket lämplig för torr hud eftersom den hjälper till att reglera fuktighetsnivån i huden. På grund av dess reparerande egenskaper tillsätts vitamin E även ofta i produkter som används för bristningar och ärr.

Antioxidanter skyddar din hud

Keep it Young är en fuktgivande kräm som också är rik på antioxidanter (tex vitamin E) som skyddar mot att fria radikaler bildas i huden. Fria radikaler bildas av partiklar som kommer från bland annat UV-ljus, avgaser och andra föroreningar. Antioxidant betyder ”mot oxidation” och oxidation är just den kemiska reaktion som producerar fria radikaler i huden. Antioxidanter fungerar därför som en skyddande sköld för våra celler. Fria radikaler har många negativa effekter på huden och antioxidanter skyddar därför mot bland annat ✅ känsligare hud, ✅ tappad elasticitet i huden, ✅ torrare hud, ✅ sämre immunförsvar och till och med ✅ pigmentförändringar.

Passar mogen hy

Keep it young är framtagen främst för målgruppen 35–40 år och uppåt med en torr, dehydrerad hud som behöver fukt och skydd. Den sticker ut på marknaden för att den är en prisvärd kräm för målgruppen och jobbar aktivt under hela användningstiden. Är du lite yngre men med väldigt torr hud kan du även använda Keep it young i förebyggande syfte eftersom den är så pass kraftigt återfuktande.

💡TIPS: Om du har en aknebelägen hud men fortfarande vill ha en anti-age dagkräm rekommenderar vi 24-timmarskrämen Still Young i kombination med cellförnyelseserumet Renew Yourself istället för Keep it young.

Användning

Keep it Young rekommenderas för både honom och henne. Krämen appliceras morgon och kväll jämnt över hela ansiktet efter rengöring. Ögonområdet ska undvikas.

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev