Månadens produkt augusti – Spray all Day

Spray all day är en mist som passar alla hudtyper under alla årstider. Spray all day är till för att återfukta din hud när du behöver det som mest. Den är lätt att ha med sig överallt och superenkel att använda. Den innehåller papayaextrakt och termalvatten från bergen i centrala Frankrike som berikar huden med viktiga mineraler. Den har en fräsch doft av viol och lämnar en återfuktad och lysterrik hud.

Perfekt till dig som sitter mycket framför datorn.

Dataskärmar ger en hög exponering av s.k. blått ljus och detta ljus tränger djupare ner i huden än UVA- och UVB-strålar. På lång sikt gör detta att huden åldras i förtid, men på kort sikt, redan efter en dag upplever de flesta att huden känns torr, livlös och matt. Har man känslig hud kan huden till och med upplevas röd. Om man sitter regelbundet vid en dator och arbetar är det bra att ta korta pauser, känn efter hur din hud reagerar – känns den torr och stram är Spray all Day den perfekta produkten för att motverka skärmtorrhet!

Spraya över makeup

Spray all Day funkar perfekt att spraya även över sin makeup, till skillnad från en återfuktande ansiktskräm som man måste ta bort sin makeup för att använda.

Återfuktande och svalkande under soltimmarna

Händer det att du pressar på stranden eller poolkanten och känner att det skulle vara skönt med lite avsvalkning men tycker det är för kallt i vattnet? Spray all Day är lösningen för att svalka både kropp och ansikte, men även för att ge huden en rejäl återfuktning.

Spraya för extra lyster

Vill du bara ha den där extra lystern i ansiktet för festen? Spray all Days praktiska reseförpackning är perfekt att ha i handväskan så du kan få den där lystern när du vill!

MÅNADENS TIPS  – Spraya misten på en bomullspad efter du rengjort ansiktet för att få bort eventuella rester av smuts och makeup, t.ex. vid hårfästet eller bakom öronen.

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev