Rengöringstips med månadens produkt Wash it Off

Rengöringstips

Att rengöra ditt ansikte både morgon och kväll är den viktigaste pusselbiten för en fin och fräsch hud. Du kan lägga på de dyraste och bästa produkterna som finns, men har du inte rengjort ditt ansikte spelar det egentligen ingen roll då de finns så mycket smuts och döda hudceller som ligger i vägen. Här tipsar en av våra hudterapeuter om stegen till en ren hud och vi slår givetvis ett slag för vår oscarsvinnande rengöring Wash it Off som är månadens produkt.

Steg 1 – gör rengöringen till din egna ritual

En av de viktigaste sakerna att ta hänsyn till är att använda produkter som passar din hudtyp. Var noggrann med att använda produkten på rätt sätt – ska produkten skummas eller appliceras på torr hud? Se även till att göra rengöringen till en mysig stund och massera ansiktet under tiden. På så sätt får du upp blodcirkulationen och du kan med fördel använda lite svalare vatten när du sköljer rent ansiktet. Just Wash it Off är mild och passar nästan alla.

Steg 2 – var noggrann

Rengör ditt ansikte noggrant, var noga bakom öron, under hakan, vid hårfästet och på halsen. Se till att tvätta bort all smink. För att vara på den säkra sidan kan du rengöra huden en extra gång.

Steg 3 – ge ditt ansikte en egen handduk

Torka inte ditt ansikte med de andra handdukarna som finns i badrummet. Håll de så cleant som möjligt och gör detta till en del av ritualen. Sätt upp en egen krok i badrummet till just din handduk enbart för ansiktet – byt den ofta (handduken alltså, inte kroken).

Själv har jag endast vita bomullshanddukar till ansiktet. Dessa byts ut flera gånger i veckan och det bästa med vitt är att jag faktiskt ser om jag fuskat vid rengöring, säger hudterapeuten.

Steg 4 – förstå innebörden

Du måste själva förstå innebörden och vikten med att rengöra ditt ansikte noggrant – både morgon och kväll. Du kan åldras upp till sju år i din hy om du sover med makeup på – så för guds skull, Wash It Off.

Wash it Off

Visste du att Victus oscarsvinnande rengöringsgele Wash it Off är en perfekt basprodukt för den dagliga hudvården? Den innehåller aktiva ingredienser som Aloe Vera och Kamomill som både stärker och lugnar din hud. Aloe Veran tränger ner på djupet och håller din hud återfuktad hela dagen. Wash it Off innehåller också malicsyra som exfolierar huden lätt, men utan att torka ut den. Dessutom går den utmärkt att ta bort ögon-makeup med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev