Solution by Victus produkter är nu en självklarhet i necessären

jennys hus

Jennys hus skriver vanligtvis om inredning, design och pyssel men har nu gjort ett undantag för att testa Wash it Off, Stay Moist och Keep it Calm. Självklart blir vi jätteglada när de redan är en självklarhet i hennes necessär! Såhär skriver hon:

Wash it Off

Den är jättebra och fungerar toppen på min känsliga hy. Rengör och tar bort sminket kanon. Och bäst av allt så blir jag inte torr av den. Med alla andra rengöringar som jag testat så har jag inte klarat många minuter utan att behöva ta på ansiktskräm. Huden har stramat och det har känts obehagligt. Det gör den inte med Wash it off 👍☺

Keep it Calm

Jag märker en stor skillnad på min reaktiva & känsliga hud. Jag blir inte lika röd & får inte dessa blossande kinder efter att jag använt serumet. Det dämpar & lugnar otroligt bra! Jag är så nöjd.

Stay Moist

Den här krämen är en livräddare till en torr & fnasig hy som min. När jag använt andra krämer så har jag alltid fått små torra hudflagor efter att jag tagit på sminket. Inte med denna och jag är så lycklig!! Äntligen!!
Huden blir återfuktad & får ett fint glow.

Läs hela inlägget här

TESTADE PRODUKTER:

549 kr

Lugnande serum

Åter i
lager!
269 kr749 kr

Närande fuktkräm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev