Tre skönhetsprodukter som är ett måste i sommar

skönhetsprodukter, sommarprodukter, hudvård, face off, still young, keep it calm, solution by victus

På sommaren bör du ta det lugnt med syror. Dels för att dem kan ge upphov till pigmenteringar och missfärgningar på huden och dels för att det är extra viktigt att använda mer fuktgivande och lugnande produkter på en solkysst hud. Här tipsar Victus hudterapeut Annamaria om sina tre favoritprodukter som är ett måste i sommar.

Keep it Calm – verkar lugnande på huden

Vårt lugnande serum, eller vårt SOS- serum som jag även brukar kalla det. Perfekt efter en lång dag på stranden om du kanske bränt dig eller bara för att bygga upp huden med fukt och näring innan en dag på stranden. Glöm inte att Keep it Calm är perfekt om du bränt dig på övriga ställen på kroppen eller fått bett av mygg eller sandloppor som svullnat upp, då även dessa kan lugnas och lägga sig av serumet. Läs mer om serumet här.

Still Young – en självklar skönhetsprodukt

Min everyday city-kräm. Används alla dagar då jag inte är på stranden i sommar. Krämen har en tunn formula som har fina utjämnande egenskaper, vilket gör Still Young perfekt även som primer under sminket. Produkten innehåller även SPF 20 och ger en fin lyster.

Face Off – ger en direkt lyster

Även denna skönhetsprodukt är en stor sommarfavorit. Då jag inte vill utsätta min hud för onödiga påfrestningar under strand-dagar men ändå få en fräsch och milt exfolierande känsla, är Face Off rätt produkt. Peel Off masken appliceras i ett tunt lager och dras bort efter den stelnat, efter cirka femton minuter. Masken lämnar ifrån sig en jämn och len hud samt ett återfuktande serum som jag låter vara kvar på huden. Hyn får ett nytt lyft och lyster och är perfekt efter en dag på stranden, efter duschen eller innan du ska ut för drinkar och middag i sommarnatten.

Kombinerar du dessa tre skönhetsprodukter, kommer din solkyssta hud bli rik på antioxidanter och få en fräsch och fin lyster.

skönhetsprodukter, serum, keep it calm, solution by victus, hudvård, ansikte

Vill du veta mer om våra produkter? Surfa in här.

Källa och text: Annamaria, hudterapeut på Victus

Läs även

Towe Wagner tipsar om Keep it Calm och Still Young i sin blogg

Därför är de aktiva ingredienserna i din hudvård viktiga

Upptäck solskador i tid – så här går du tillväga

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

JUST NU 200 KR RABATTCHECK!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev