Still Young – makeup-bas och ansiktskräm i ett

Nu när våren är här och sommaren är på ingång vill vi alla ha en ansiktskräm som hjälper oss hålla huden ung, frisk och lystrande – eller hur? Vår ansiktskräm Still Young är en everyday city-kräm som hjälper dig med allt detta och ännu mer. Dessutom innehåller krämen SPF 20 så du inte behöver tänka på externt solskydd de dagar du inte ligger på stranden.

Skyddar mot fria radikaler genom Vitamin C

Vitamin C är en antioxidant som jobbar på att förfina och jämna ut hudtonen, minimera solfläckar, dämpa rodnad, bygga kollagen samt förbättra hudens fuktnivåer. Still Young är en återfuktande 24-timmarskräm som innehåller just denna magnifika antioxidant som påverkar huden positivt i flera aspekter. Genom denna ingrediens så ger krämen ett optimalt skydd mot fria radikaler och motverkar på så sätt dessutom nedbrytningen av kollagen.

Optimalt solskydd med SPF 20

Det är väldigt viktigt att vara försiktig i solen. För mycket solexponering är den allra vanligaste orsaken till hudcancer. Solskydd är viktigt för huden om du vill undvika att bränna dig och skydda dig mot de negativa effekterna av UV-strålning. Still Young innehåller SPF 20 för att skydda dig mot solens starka strålar och är därmed en optimal ansiktskräm året runt.

Håller dig ung

Namnet stämmer – Still Young hjälper dig att hålla dig ung längre. Krämen innehåller ingredienser som motverkar uppkomsten av tidiga ålderstecken. Ingrediensen Boerhavia difusa är en rot med starkt antiinflammatorisk effekt. Förutom att motverka uppkomsten av tidiga ålderstecken så verkar den också lugnande och skyddar din hud mot yttre faktorer.

Använd Still Young som både ansiktskräm och makeup-bas

💡 Månadens tips: Still Young har en tunn formula som dessutom har flera fina utjämnande egenskaper, vilket gör Still Young till en perfekt primer som ger ett vackert lyster under sminket.

Så för att fatta oss kort: Still Young är definitivt din huds allra bästa vän i vår och sommar!

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev