Hudkräm

Hudkräm

En hudkräm fungerar som en skyddande barriär för din hud till skillnad från ett serum som tränger djupt ner i huden och boostar den med aktiva ingredienser. En ansiktskräm skyddar huden mot skadliga ämnen och partiklar men hindrar också de aktiva ingredienserna från ett serum att försvinna från huden.

Olika egenskaper

Dagkräm, nattkräm och serum har alla olika uppgifter och om man utesluter ett av dem tappar huden de viktiga nyttorna som de medför. Serum innehåller aktiva ingredienser och har en lätt konsistens som snabbt absorberas in i huden. Serumet boostar dagkrämen, men ersätter den inte.

Dagkrämer

En dagkräm används som skydd mot yttre faktorer såsom föroreningar, väder, vind och fria radikaler. Den ska även hålla huden återfuktad under dagen. Dagkrämen är oftast tunnare än en nattkräm vilket gör att du kan ha den under makeup. Vissa dagkrämer har också UV-skydd som tillför en skyddsbarriär som skyddar mot solens skadliga UV-strålar. Applicera dagkrämen efter solskydd och serum, men före makeupen.

Nattkrämer

Nattkrämen är en hudkräm speciellt utformad för natten. En nattkräm ska vara återuppbyggande då huden varit med om många olika påfrestningar under dagen. Krämen ska vara fylld med allt gott din hud behöver när den vilar för att kunna återhämta sig till nästa dag. Nattkräm appliceras efter serum.

24-timmarskräm

I vår serie har vi två produkter som vi kallar för 24-timmarskrämer. Dessa kan om man vill endast användas som dagkrämer (då tillsammans med en separat nattkräm), men kan med fördel även användas som nattkräm också.

Förpackning

En sak som inte många tänker på vid val av en ansiktskräm, är att välja en förpackning som skyddar innehållet på ett bra sätt. En produkt har en viss hållbarhet som förkortas ju mer man utsätter den för ljus, luft, fett från fingrar osv. Öppna burkar med stora lock har ofta större mängder konserveringsmedel för att just undvika att produkten ska bli dålig i förtid. Konserveringsmedel är dock inget man vill ha på sin hud i för stora mängder. Vi har genom att använda airless-flaskor för alla våra krämer uteslutit detta problem och säkrat att produkten inte har någon kontakt med yttre faktorer. En annan fördel med dessa flaskor är att varenda milliliter av produkten går att använda.

Åter i
lager!
269 kr749 kr

Närande fuktkräm

KRÄMER FRÅN ANTIAGE-SERIEN SOLUTION BY VICTUS ADVANCED:

1395 kr

Anti-age dagkräm, SPF 20 - 50 ml

1595 kr

Anti-age nattkräm - 50 ml

ÖVRIGT SORTIMENT:

ANTI-AGE

3 PRODUKTER

SOLSKYDD

3 PRODUKTER

MIST

1 PRODUKT

RENGÖRING

2 PRODUKTER

SERUM

5 PRODUKTER

MASKER

2 PRODUKTER

FILTRERA ALLA PRODUKTER

20 PRODUKTER