KÖP & BETALNINGSVILLKOR FÖR PRIVATPERSONER

VAD GÄLLER NÄR DU HANDLAR HOS VICTUS MEDICAL GROUP?
När du har lagt din beställning skickas en bekräftelse ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen. Leverans sker vanligtvis inom 2-5 arbetsdagar.

Victus Medical Group ingår ej avtal med personer som inte är myndiga, 18 år.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
När du genomför ett köp på solutionby.se godkänner du även vår sekretess- och integritetspolicy.

PRISPOLICY
Priserna som anges är inklusive moms.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Victus Medical Group rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

KORTBETALNING/DELBETALNING
Vi accepterar kortbetalning med VISA/MASTERCARD. Samt Svea konto och delbetalning. Genom Butikens samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

FAKTURA
Vi erbjuder betalning med faktura i samarbete med SVEA Checkout. Se SVEA Ekonomis allmänna villkor. Betalningsvillkor är 14 dagar. För att kunna beställa mot faktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan skickas separat till din e-postadress när din beställning är levererad.

Samtliga fakturor är av Butiken överlåtna till Svea Ekonomi AB. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

ÅTERBETALNINGAR
I de fall återbetalningar är aktuella görs detta i första hand genom återinsättning på kontokort/ bankkonto eller till ett av dig angivet bankkonto. Återbetalningen sker inom några dagar från det att ärendet som orsakat återbetalningen är avslutat.

ÖVRIGT
Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas. Victus Medical Group förbehåller sig rätten att neka en order.

LEVERANSINFORMATION
Din vara packas normalt inom 48 timmar. Normal leveranstid är 2-5 vardagar. Kontakta oss på kundtjänst vid brådskande leveranser.

Vi levererar produkterna som paket via Postnord (inom Sverige). Fraktkostnad är 49kr

Vi erbjuder fri frakt när du beställer över 399 kr för privatpersoner med Postnord inom Sverige.

ÅNGERRÄTT & RETURER
Du har öppet köp i 14 dagar från det datum då vi levererade dina hudvårdsprodukter (det datum du fick mail med leveransinformation). Kontakta alltid vår kundtjänst innan retur så skickar vi en retursedel till dig via mail. Med hjälp av returfraktsedeln identifieras ditt kundärende automatiskt. Du kan returnera hudvårdsprodukterna inom 14 dagar från utleverans. Hudvårdsprodukterna måste vara oöppnade. Om produkterna är förstörda eller använda får du inte tillbaka pengarna.

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas via e-post till info@victusclinic.se

REKLAMATIONER
Kontakta alltid vår kundtjänst på 08-564 619 30 för vidare instruktioner.

Vid godkänd reklamation/hävning av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 7 dagar. Varan ska vara i oförändrat skick, dvs. oanvänd, ej förstörd eller skadad. Returnera varan i sin ursprungliga produktkartong eller emballage. Varan ska vara komplett, vilket innebär att brutna förpackningar eller delar av varan inte accepteras som retur.

Victus Medical Group kommer att debitera dig de extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen.

Spara alltid följesedeln tills returen /reklamationen är avklarad.

GARANTI
Om du känner dig det minsta osäker på garantin eller de anvisningar som medföljer din produkt, kontakta oss innan användning så vi kan hjälpa dig. Samtliga produkter har en ingrediensbeskrivning. Victus Clinic kan ej ansvara för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov, Om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller så är det bara att kontakta vår kundtjänst innan användning/beställning.

ALLERGISK REAKTION
Om du har du fått en allergisk reaktion av någon produkt du köpt hos Victus Clinic, vänligen kontakta någon av våra hudterapeuter på 08-564 619 30