Rengöring

Rengöringstips

Rengöring är en viktig del i den dagliga hudvårdsrutinen. Att rengöra ansiktet både morgon och kväll är den viktigaste pusselbiten för en fin och fräsch hud. Man kan lägga på de dyraste och bästa produkterna på marknaden, men har du inte gjort rent ditt ansikte spelar det egentligen ingen roll då de finns så mycket smuts och döda hudceller som ligger i vägen. Här är vårt tips i 4 steg för en ren hud:

Första steget – gör rengöring till din egen ritual

En av de viktigaste sakerna att ta hänsyn till är att använda produkter som passar just din hudtyp. Var noggrann med att använda produkten på rätt sätt – ska produkten skummas eller appliceras på torr hud? Se även till att göra rengöringen till en avkopplande stund och passa på att massera ansiktet under tiden. På så sätt får du upp blodcirkulationen och du kan med fördel använda lite svalare vatten när du sköljer rent ansiktet.

Andra steget – var noggrann  med din rengöring

Rengör ansiktet noggrant, var noga bakom öron, under hakan, vid hårfästet och på halsen. Se till att tvätta bort all smink. För att vara säker kan du rengöra huden en extra gång.

Tredje steget – ge ditt ansikte en egen handduk

Torka inte ditt ansikte med en handduk som andra använder. Sätt upp en egen krok i badrummet till just din handduk enbart för ansiktet – byt den ofta.

Ett tips är att endast ha vita bomullshanddukar till ansiktet och att byta dessa ett par gånger i veckan. Det bästa med vitt är att man faktiskt ser om man fuskat vid rengöring.

Fjärde och sista steget – förstå innebörden

Du måste själva förstå innebörden och vikten med att rengöra ditt ansikte noggrant – både morgon och kväll. Din hud kan åldras upp till sju år om du sover med makeup på – så för guds skull, Wash It Off!

Nu som
kabin!
749 kr

Djuprengöring

ÖVRIGT SORTIMENT

ANTI-AGE

3 PRODUKTER

KRÄMER

4 PRODUKTER

MASKER

2 PRODUKTER

SERUM

5 PRODUKTER

SOLSKYDD

2 PRODUKTER

MIST

1 PRODUKT

FILTRERA ALLA PRODUKTER

20 PRODUKTER