På Victus är vi alltid intresserade av olika former av samarbeten. För att kunna hantera dessa förfrågningar på bäst sätt behöver vi hjälp med att förstå hur du ser på ett samarbete med oss. Sedan vill vi gärna höra om dina tankar och idéer för ett bra och genuint samarbete för oss båda.

Läs igenom Victus tankar kring samarbeten, stämmer detta in på dig?

Content

På Victus värdesätter vi ett genuint och spännande innehåll, där vi tar din personlighet och digital närvaro i stor beaktning. Därför är det viktigt för oss att du brinner för det du gör.

ENGAGEMANG

För oss är det viktigt att engagemanget i dina kanaler sammanspelar med din målgrupp och varumärke. Det kan förekomma köp av falska följare, vilket inte är bra för någon av parterna, och något vi tar i beaktning innan ett samarbete inleds.

MÅLGRUPP

Du känner din målgrupp väl och kan definiera den, för en lyckad start i vårt samarbete för att sedan kunna ta det vidare till nästa nivå.

INNEHÅLLSSAMARBETEN

Om du är intresserad av att skapa intressant content i form av exempelvis videos, tävlingar och/eller andra kreativa samarbeten, fyll i formuläret nedan.

    SEKUNDÄR KANAL

    * För att spara tid när vi går igenom inkommande förfrågningar ber vi dig svara på hur mycket trafik du har samt vad ditt huvudsyfte med samarbetet är.