Solution by Victus produkter har hjälpt Thowe Wagner Larssons hy

thowe wagner larsson still young ceep it calm solution by victus

Thowe Wagner Larsson tipsar om sina skönhetsfavoriter i februari där hon även avslöjar att Still Young och Keep it Calm ingår i hennes dagliga morgonrutiner. Samtidigt skriver hon hur mycket Solution by Victus produkter hjölpt hennes hy.

Det senaste halvåret har jag verkligen fått upp ögonen för hudvård Min morgon- och kvällsrutin har ändrats helt och hållet – tidigare använde jag bara vatten och Lactacyd. Inte så konstigt att min hy reagerade på minsta lilla, skriver Thowe på sin blogg.

thowe wagner larsson solution by victus

Jag nämnde ju att jag tidigare bara hade Lactacyd som rengöring. Och som fuktkräm tog jag oftast något som fanns hemma… Ingen kontinuerlig rutin, inga krämer som var anpassade efter min hy. Ingenting. Men så kom dessa in i mitt liv! Och de har verkligen hjälpt min stackars hy att bli bra igen. Jag använder som jag skrev ovan Keep it Calm på morgonen och därefter Still Young som fuktkräm.

Läs hela Thowes blogginlägg här

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Lanseringserbjudande - 10% Rabatt

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få en rabattkod skickad till dig omedelbart