VICTUS BEAUTY EDUCATION

Nu är det äntligen dags. Låt oss introducera Victus Beauty Education. En unik utbildning i Sverige för dig som vill fördjupa dig mer om kroppens största organ, huden. Målet är att skapa förståelse för hudens uppbyggnad och påverkande faktorer kring olika hudtillstånd och åldrande. Vi kommer att öka din förståelse kring ingredienser inom avancerad hudvård och ger dig verktyg för att kunna välja rätt produkter som bäst passar dig och din hud.

Men vi ska också ha riktigt kul denna kväll:

Så totalt sett kommer vi att dela ut behandlingar och produkter till ett värde av ca 50.000 kronor, och så ska vi givetvis äta och dricka lite smått och gott. Hur bra låter inte det?

Befinner du dig inte i Stockholm och har svårt att ta dig hit denna gång? Inga problem! Håll ut för snart kör vi liknande event runt om i landet och säkerligen nära dig.

DETALJER

Plats: Isafjordsgatan 30 A i Kista
Datum: Torsdag 5/12
Tid: Kl. 18.00-20.00
Kostnad: Gratis
Åldersgräns: 18 år

Begränsat antal platser, så först till kvarn gäller!

ANMÄL DIG TILL BEAUTY EDUCATION

Wow, vilken gensvar vi fått på denna utbildning, det är tyvärr redan fullbokat på detta event så vi kan inte ta emot fler anmälningar. Men anmäl dig till nyhetsbrevet nedan så missar du inte när inbjudan går ut till nästa event! Dessutom får du 10% rabatt på en order 🙂