Månadens produkt september – Stay Moist

Stay Moist

Sommaren är kort men känslan sitter kvar i kroppen och solen skiner fortfarande även om det är lite kallare. Men hur mår vår HUD efter sommaren, har den blivit stram, flagig eller bara torr? Allt detta är symptom på uttorkning. Du behöver helt enkelt fylla på fuktdepåerna igen, både från in- och utsida.

För att vår hud ska må bra så behöver den bli återfuktad på rätt sätt. Både en yngre och en mogen hud behöver bli återfuktad för att inte bli glåmig, livlös och få linjer eller rynkor. Det finns massa ”mirakelkrämer” och ”quick fix” som lovar guld och gröna skogar men det är väldigt enkelt; det viktigaste är att du ger din hud ordentligt med fukt.

Så vad kan du göra?

Här kommer ett förslag på hudvårdsrutin för dig som har torr till mycket torr hud:

 • Först och främst behöver du en mild rengöring till din hud, används morgon och kväll.
  (Förslag: Wash it Off)
 • Ett serum som går ner på djupet och ger din hud en extra kick på cellnivå, morgon och kväll.
  (Förslag: Keep the Moist)
 • En peeling som tar bort de döda hudcellerna som ligger på hudytan, 1-2 gånger i veckan.
  (Förslag: All u Need)
 • En ansiktsmask som du kan använda 1-2 gånger i veckan.
  (Förslag: Face On)
 • Ett ansiktsvatten som används för att fylla på fukt under hela dagen.
  (Förslag: Spray all Day)
 • Och sist men inte minst, en mjukgörande kräm. Byt ut din sommarkräm till en med mer näring. Månadens produkt Stay Moist både skyddar och återfuktar huden nu när kylan är på väg.

Hudterapeuten rekommenderar Stay Moist

Stay Moist är en närande fuktboost för torr till mycket torr hud och den perfekta mjukgörande krämen att ha i badrumsskåpet inför hösten och vintern. Stay Moist är framtagen för att ge din hud ett naturligt pH-värde samt motverka irritationer. De aktiva ingredienserna återskapar och liknar hudens egna hudbarriär. Stay Moist har 100% växtbaserade aktiva ingredienser såsom avocado-olja, vitamin A,C,D & E, sheasmör, jojoba, pumpakärnolja, kakao extrakt och solrosolja. Alla dessa med egenskaper att ge huden fukt och näring samt skydda mot torrare luft och kyla som är på ingång.

Månadens tips

Pumpa ut en ärtas storlek av Stay Moist och blanda med valfri olja (ex mandelolja eller ricinolja), smörj in händerna eller fötterna och täck med fryspåsar och på med vantar eller sockar utanpå – grattis, du har gjort din egna lyxiga inpackning!

JUST NU 10% RABATT PÅ ETT KÖP!

Signa upp för vårt nyhetsbrev - få en rabattcheck skickad direkt. Ta del av exklusiva rabatter, nyheter, hudvårdstips och mycket mer direkt i din inbox.

Jag samtycker till att ni skickar mig nyhetsbrev